Despre noi - Floraria Izza

Aranjamente florale nunti tematice botosani decoratiuni nunta buchete mireasa Dragostea pentru flori si dorinta de a vedea cat mai multe chipuri fericite, ne-a facut sa deschidem această florarie. De fiecare data cand cineva drag primea flori, nu puteam sa nu observam ca i se lumina chipul si ca radia de fericire. Totul a inceput de la pasiunea pentru creat aranjamente florale si, avem convingerea, ca fara pasiunea si dragostea pentru frumos, nu am fi reusit sa scriem azi aceste randuri. Asa ne-am dat seama ca putem ajuta oamenii sa uite de probleme, sa savureze evenimentele speciale din viata lor bucurandu-se de buchetele si aranjamnetele florale pe care echipa noastra le creeaza cu multa dragoste. „Traim prin fericirea voastra si cream pentru zambetul vostru” este sintagma care ne da energie si putere de a veni mereu cu aranjamente unice.

Aranjamente florale nunti tematice botosani decoratiuni nunta buchete mireasa

 

 

"Multumesc!”, “Te iubesc!”, “Felicitari!”, “Sanatate!”, “Ma gandesc la Tine” sunt cateva din mesajele pe care le poti transmite prin intermediul amprentelor florale . Indiferent de mesajul care iti doresti sa ajunga la personele dragi, buchetele de flori oferite vor aduce zambete si le vor face ziua mai frumoasa. Aduna si tu zambete si ofera florile care stii ca vor face persoanele dragi din viata ta mai fericite. Colorate, clasice sau cat mai creative, buchetele by Florens sunt un mod inedit de a colora ziua persoanelor dragi!

Fie ca iti doresti sa urezi unei persoane dragi “La multi ani!” sau pur si simplu vrei sa ii faci o surpriza care sa ii infrumuseteze ziua la birou, cutiile cu parfum si culoare by Florens sau aranjamentele efervescente vor imbina creativitatea cu cele mai frumoase flori pentru ca surpriza ta sa fie una fabuloasa. Cutii de diverse forme si in culori variate, vase transparente sau viu colorate , ladite sau orice alte obiecte pe care le vrei decorate cu flori, echipa noastra creeaza in Atelier aranjamente unice, cat mai diferite pliate pe ocazia sau evenimentul unde doresti ca amprentele florale sa fie prezente.